Mår Inge Bra AL...

Måndag igen då.... haft frossa hela natten efter all sol igår :/ och idag feber och ont i hela kroppen..urk!! Tycker lite synd om mig själv...kan någon komma och pyssla om mig och laga lite god mat ;) Hungrig som attan just nu men orken tryter.....

Helgen har i alla fall varit kanon =) igår fotbolls cup för nicklas =) dom va såå duktiga.
Sen morsdags bingo med mamma...kul trots att jag inte vann..men gratulerar mamma och loredana till vinsten på...

Fredag Igen då ...

Jaha då va det helg igen då.... tycker veckorna bara far förbi..hmm nu kom det igen vad väntar jag på?? haha har ni nått svar får ni gärna berätta det ;)

I natt har jag huserat hos min kära väninna...skönt med lite sällskap =) men känner att jag är lite trött idag..lite sömn och blev väckt av telefonen och av ett mindre trevligt samtal....men men de på soc sköter väl bara sitt jobb(får man väl tänka).

Måste villigt erkänna att idag skulle jag...

Hello Kära Blog...

Har spenderat en stund på att läsa gamla inlägg...hur kul som hellst faktiskt :) Så känner att man helt enkelt måste ta och sätta igång med bloggandet igen =) kul att ha kvar som minne i framtiden!

Jaha vart ska jag börja utan att det blir ett inlägg lika långt som till kina hahha
Har i alla fall bytt komun eller rättare sagt bytt stad och län.Vi Bor nu mera i Torshälla...väldigt vacker stad.Bor väldigt fint, två minuters gångavstånd till vattnet =...